Články o proběhlých akcích

Duchovní obnova pro mládež na téma "Svátosti - pramen křesťanské svatosti"

6. 10. 2015 16:25
Rubrika: Nezařazené | Štítky: akce , duchovní obnova

 

Je mou milou povinností sepsat pár řádek o Duchovní obrově pro mladé vsetínského děkanátu, jež se konala v sobotu 28. 2. 2015, respektive s předprogramem už 27. 2. 2015 v kostele Nanebevzetí Panny Marie ve Vsetíně. Téma, nad kterým jsme se společně zamýšleli, debatovali, rozjímali, znělo: „Svátosti, pramen křesťanské svatosti“. 

Pro  mne osobě to byl kvalitně, krásně, užitečně a plně prožitý den  v přítomnosti asi 50 mladých lidí z různých částí našeho děkanátu, otců – Káji Hořáka , v jehož přítomnosti je každý borec :), dominikána Jindřicha Poláčka, který za námi přijel až z Olomouce(!) a měl pro nás mladé přichystány obohacující katecheze věnované právě tématu Svátosti.  A pozor, teď Ten nedůležitější, Jehož blízkostí jsme se těšili – největší host v srdci každého z nás, totiž Pán!  

Děkuji za novou sílu a pokoj a velký (ú)klid v sobě skrze svátost smíření a mše svaté slavení!  Ano, svátosti  - viditelné, znamení neviditelné Boží milosti! Jsem opravdu velmi ráda, za možnost účastnit se této duchovní obnovy! Děkuji animátorům, otcům, mladým a děkuji Pánu, že akci požehnal!!! Děkuji

Zdeňka Šebelová, farnost Vsetín

Zobrazeno 581×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková